Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση Οικολόγων Πειραιά με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη




Σε θερμό και πολύ θετικό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά και του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη. Στην συζήτηση που ακολούθησε υπήρχε ταύτιση θέσεων σε ζητήματα που αφορούν την προοπτική για μία εναλλακτική οικονομική πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο Πειραιάς και οι όμορες σε αυτόν περιοχές.
Συμφωνήσαμε σε ζητήματα όπως η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ΟΛΠ, για το μέλλον της κρουαζιέρας, την επέκταση και στήριξη των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεταιριστικών επιχειρήσεων ενώ συζητήθηκαν και τρέχοντα ζητήματα όπως η αντιπλημμυρική προστασία του Πειραιά, οι μονοδρομήσεις και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει  καθώς και για την πορεία  έργων όπως την ανάπλαση της πλατείας Πηγάδας.
Αποφασίστηκε από κοινού να γίνει μία ακόμα μεγαλύτερη συνάντηση όπου θα συζητηθούν πιο εκτεταμένα όλα τα ζητήματα του Πειραιά.
Στην συνάντηση έλαβαν μέρος τα μέλη Ορέστης Κολοκούρης και Γιάννης Χαραλαμπάκης που στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στήριξαν την παράταξη «Δύναμη Ζωής» όπως και ο Κυριάκος Τσιπούρας συντονιστής των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου