Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

“Κλειστό” επάγγελμα κι ο κρεοπώλης;

"....Το επάγγελμά μας δεν έχει ούτε γεωγραφικό, ούτε πληθυσμιακό, ούτε χιλιομετρικό περιορισμό. Το μόνο που απαιτείται είναι η εκπαίδευση», λέει ο Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, πρόεδρος των Αθηναίων κρεοπωλών.

Πραγματικά, όσο κι αν αναζητήσαμε δεν είδαμε κανένα περιορισμό στην έκδοση άδειας κρεοπωλείου, εκτός των πολύ σχολαστικών (και δίκαια, αφού μιλάμε για ευαίσθητο είδος που αφορά τη διατροφή μας) απαιτήσεων εκπαίδευσης, ειδικών κατασκευών στο κατάστημα, ειδικών εξοπλισμών και άλλων που αφορούν υγειονομικούς κανονισμούς και μάλιστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης....."
http://www.meatplace.gr/site/eidiseis__8emata/ellada/akleistoa_epaggelma_ki_o_kreopolis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου