Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση της Κίνησης Κατοίκων Οδού Θεάτρου με το Δήμαρχο Πειραιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πειραιάς, 09.02.2011


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλειο Μιχαλολιάκο, είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Κίνησης Κατοίκων Οδού Θεάτρου στο κτίριο του δημαρχείου στην πλατεία Κοραή. 

Στη συνάντηση ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον κ.Μιχαλολιάκο για την αιφνιδιαστική αλλαγή στη σήμανση στην οδό Θεάτρου, που μετατρέπει το τμήμα από Ακτή Μουτσοπούλου – Βασιλέως Γεωργίου Α’ σε άνοδο και επιδόθηκε επιστολή διαμαρτυρίας 80 κατοίκων, με την οποία απαιτείται η άμεση ακύρωση της ενέργειας αυτής που θέτει ευθέως σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική υγεία και ασφάλεια των κατοίκων στο εν λόγω τμήμα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε αρχικά άγνοια για το θέμα και μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι η σχετική απόφαση λήφθηκε τον Απρίλιο του 2010 από το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο και υλοποιήθηκε τώρα. Αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία και απαίτησε την άμεση επαναφορά της προηγούμενης σήμανσης, ενώ δεσμεύτηκε ότι το θέμα θα επανέλθει για συζήτηση σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η Κίνηση Κατοίκων Οδού Θεάτρου ευχαριστεί τον κ. Μιχαλολιάκο για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στο πρόβλημα και πιστεύει ότι οι δεσμεύσεις του δημάρχου θα τηρηθούν στο ακέραιο. Σε αντίθετη περίπτωση είναι αναγκασμένη προκειμένου να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων να κατέλθει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες :


Ντίνος Ασωνίτης  698 700 7172

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου