Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Συνάντηση με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Τετάρτη, 13 Ιούν. 2012, 12:37
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου είχε σήμερα η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη.
Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στην πλατεία Ελευθερίας και είχε ως στόχο να ενημερωθούν οι ΟΠ για την οπτική του ΠΦΣ στα προβλήματα του χώρου της υγείας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΟΠ, ο συντονιστής, Γιώργος Τσέκος και Γιώργος Δημητρίου ενώ από πλευράς του Συλλόγου, ο αντιπρόεδρος, Στυλιανός Καλογερόπουλος και ο ειδικός γραμματέας, Θανάσης Παπαθανάσης.
Αμέσως μετά από τη συνάντηση, η κυρία Κοντούλη, δήλωσε:
«Ενημερωθήκαμε από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, από τον πρόεδρο τον κ. Αμπατζόγλου, για τα προβλήματα του κλάδου. Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε πολύ ψηλά στην ατζέντα μας τα συλλογικά αγαθά και η Υγεία είναι ένα από αυτά. Συζητώντας μαζί του αντιληφθήκαμε ότι για να λυθούν τα προβλήματα πρέπει ο ΕΟΠΥΥ να έχει αυτάρκεια και επάρκεια έτσι ώστε να καλύψει τη δημόσια δαπάνη της Υγείας. Απαιτούμε να σταματήσουν αμέσως τα παιχνίδια, από όποια πλευρά και αν προέρχονται, και να αντιμετωπίσουμε το θέμα της περίθαλψης με στόχο την εξυπηρέτηση του ασθενούς. Ο τομέας έχει κόστος και οι πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν των υπηρεσιών των οποίων δικαιούνται. Με την υγεία δε μπορούμε να παίζουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου