Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Οικολόγος δεν γεννιέσαι, γίνεσαι

Απάντηση στο κύριο Μιχαλολιάκο Δήμαρχο Πειραιώς

Η πρωτοφανής σφοδρότητα των δηλώσεων της δημοτικής αρχής, ενάντια στην ανακοίνωση μας για τους ελεύθερους χώρους του Πειραιά, δηλώνει την μεγάλη ανησυχία που προκάλεσε στον Δήμαρχο η απήχηση των δηλώσεων μας. Ακόμα πιο μεγάλη εντύπωση μας προκαλούν οι αναφορές, που εκφράζουν την ανάγκη  υπεκφυγής του από το θέμα, στα εκλογικά ποσοστά και τις δήθεν συναναστροφές μας με ακρότητες.

Οι σύμβουλοι σας παρασυρόμενοι φαίνεται από την λογική που λέει υποτιμάς τα λόγια κάποιου μιλώντας με μύθους. Όπως φαίνεται όμως η γνώση μας για τα τεκταινόμενα στο Πειραιά και η ανταπόκριση που είχαν οι δηλώσεις μας πολύ απέχουν από τις προσβλητικές δηλώσεις σας.

Αυτή η ανταπόκριση μας δείχνει τον δρόμο που λέει ότι οι πολιτικές παρεμβάσεις θα είναι πολύ στοχευόμενες μακριά από παλαιοκομματική αντίληψη που δυστυχώς εκφράζετε και πάντα με βαθιά οικολογική συνείδηση.

Εμείς θα είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε την ποιότητα ζωής στην πόλη του Πειραιά και να προτείνουμε λύσεις που να αφορούν τους πολίτες. Θα μιλάμε πάντα με τις αρχές της οικολογικής κουλτούρας που δεν κληρονομήσαμε αλλά δανειστήκαμε, όπως δανειστήκαμε αυτόν τον κόσμο και όμορφο και ωραίο θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Πειραιάς: Κουντουριώτου 131, 18532, τηλ. 2104175579
                                                       Email: eg.pirea@gmail.com Blog: http://egpeiraia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου