Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση για διαθεσιμότητα συμμετοχής σε ψηφοδέλτια και οικονομικής στήριξης προεκλογικού αγώνα

 
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Eνόψει της πιθανής επίσπευσης των βουλευτικών εκλογών, σας παρακαλούμε να δηλώσετε άμεσα την διαθεσιμότητα σας για συμμετοχή σε ψηφοδέλτια, σε κάθε περίπτωση - αυτόνομης καθόδου η καθόδου μέσω εκλογικής συμμαχίας – καθώς και τηνοικονομική σας διαθεσιμότητα για στήριξη του προεκλογικού αγώνα.
Παρακαλούμε να δηλώσετε την διαθεσιμότητα σας στους συντονιστές των Πολιτικών σας Κινήσεων. Οι συντονιστές παρακαλούνται να τις καταθέσουν στην ΣΓ της Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eg_panattiki@googlegroups.com, έως και τα μεσάνυχτα της προσεχούς Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η επιλογή των υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές γίνεται ως εξής:
1. Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος:
α) Η επιλογή των υποψηφίων, για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων γίνεται από τις αντίστοιχες περιφερειακές οργανώσεις του φορέα.
β) Το κόµµα, είτε µε το Συνέδριο είτε µε το Πανελλαδικό Συµβούλιο, µπορεί να αρνηθεί επιλογές µε πλειοψηφία 2/3.
γ) Όπου δεν υπάρχει περιφερειακή οργάνωση των Οικολόγων Πράσινων, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων αναλαµβάνει το Πανελλαδικό Συµβούλιο.
2. Σύμφωνα με απόφαση Συνδιάσκεψης της Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής, η επιλογή των υποψηφίων κάθε εκλογικής περιφέρειας της Περιφέρειας Αττικής γίνεται μέσω κοινής συνεδρίασης των ΠΚ που ανήκουν στην εκλογική περιφέρεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ΣΓ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου