Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Προ ημερησίας διατάξεως 2





 Κυριάκος Τσιπούρας
7/12/2015



Η πλατεία Πηγάδας εγκαταλείφθηκε και μετατρέπεται σε υπαίθριο parking

Το έργο της ανάπλασης της πλατεία Πηγάδας ξεκίνησε κοντά πριν από δύο  χρόνια και η ολοκλήρωση της φαντάζει απίθανο να συμβεί σχετικά σύντομα. Την προηγούμενη φορά είχα αναφερθεί στα χαμηλά επίπεδα ασφαλείας που έχει η περιοχή της πλατείας για πεζούς και μαθητές των εκεί δημοτικών σχολείων, τώρα φαίνεται ότι σταδιακά μετατρέπεται σε υπαίθριο parking.
Το όραμα φαίνεται για την κατασκευή μίας βιοκλιματικής πλατείας πολλά υποσχόμενη και πολλαπλά χρήσιμη για τους πολίτες που ζουν γύρω από αυτή θολώνει αν δεν χάνεται ενώ ταυτόχρονα θα ικανοποιεί κάποιους που θα ήθελα να μετατρέπεται η πλατεία σε υπόγειο parking. Σημειώνω η πλατεία Πηγάδας διαχρονικά αναφέρονταν στα Τεχνικά προγράμματα του Δήμου ως χώρος κατασκευής υπόγειου parking.  
Τα ερωτήματα είναι αυτονόητα οι απαντήσεις αναζητούνται.


Ανολοκλήρωτη ασφαλτόστρωση στην Οδό Νοταρά

Στο τμήμα της Οδού Νοταρά μεταξύ των οδών 2ας Μεραρχίας και Φιλελλήνων το οδόστρωμα δεν έχει ασφαλτοστρωθεί έτσι ώστε να μη καλύπτονται σημεία που εξέχουν επικίνδυνα για την διέλευση μοτοσικλετιστών. Μπορούμε άραγε να μάθουμε γιατί έμειναν ημιτελή τα έργα στην περιοχή αυτή και πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες;

Μαθητές κινδυνεύουν από παράνομη  πιάτσα ΤΑΧΙ στην στάση της οδού Δραγάτση  

Στην στάση του ΟΣΥ στην οδό Δραγάτση παρκάρουν συνεχώς μπροστά από τους επιβάτες αν όχι και δίπλα τους πολλά ΤΑΧΙ με αποτέλεσμα τόσο η λειτουργία των ΜΜΜ να δυσκολεύετε όσο και η ασφάλεια των επιβατών να βρίσκεται σε κίνδυνο. Σημειώνω ότι η στάση αυτή είναι σημείο αναφοράς για την χρήση μαθητών της Ιωνιδείου σχολής και πιθανόν άλλων σχολείων.
Μπορούμε να μάθουμε τι μέτρα θα ληφθούν για την άθλια αυτή κατάσταση;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου