Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος σε δημόσια συζήτηση για το μεταναστευτικό



Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος, θα πάρει μέρος σε δημόσια αντιπαράθεση, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 19:00, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών (Πεσμαζόγλου 1), με θέμα "Μπορούν και πρέπει να κλείσουν τα σύνορα για τους παράνομους μετανάστες;"
Στη δημόσια αντιπαράθεση, που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), ο Μ. Τρεμόπουλος, εκφράζοντας τις απόψεις των Οικολόγων Πράσινων, θα τοποθετηθεί με στοιχεία και επιχειρηματολογία κατά της επιλογής να οικοδομηθούν τείχη στα σύνορα, όπως έχει εξαγγελθεί, γιατί δεν αποτελεί λύση για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης.
Στη συζήτηση, που θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, θα πάρουν μέρος ακαδημαϊκοί και πολιτικοί οι οποίοι θα επιχειρηματολογήσουν υπέρ ή κατά της πρότασης που διατυπώνει το θέμα.
Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να υποβάλει γραπτές ερωτήσεις προς τους ομιλητές μέσω της ιστοσελίδας www.eliamep.gr. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία θα ακολουθήσει τις τοποθετήσεις των ομιλητών. Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται απευθείας από την προαναφερόμενη ιστοσελίδα.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.
Μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις για τους συμμετέχοντες στον κύκλο συζητήσεων ‘Αντιπαραθέσεις’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου