Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ, ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ;




 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι επανειλημμένα έχουμε μιλήσει και αγωνιστεί για τη δημόσια συγκοινωνία, το περπάτημα και το ποδήλατο. Ειδικά σε καιρούς μειωμένων εισοδημάτων και ακριβών καυσίμων, η έμφαση στις εναλλακτικές λύσεις απέναντι στο ΙΧ είναι σήμερα ζωτικό μέρος της λύσης.
Όλα αυτά έχουν το αντίκρισμά τους και στην καθημερινή μας ζωή. Για όσους από εμάς έχουν την οικονομική δυνατότητα, οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών είναι μια επιλογή που πιθανόν διευκολύνει: αποφεύγουμε τις ουρές κάθε μήνα, πληρώνουμε όσο 10 (και όχι 12) μηνιαίες κάρτες, «προστατευόμαστε» απέναντι στις προγραμματισμένες αυξήσεις των εισιτηρίων, ενώ για ομαδικές παραγγελίες υπάρχει έκπτωση από 10% μέχρι 25% ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων.
Στη Συντονιστική Γραμματεία Αττικής σκεφτήκαμε να διερευνήσουμε το ενδιαφέρον μελών και φίλων των Οικολόγων Πράσινων για μια τέτοια ομαδική παραγγελία ετήσιων καρτών.
Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούμε εφέτος τουλάχιστον 50 ενδιαφερόμενοι, οπότε το κόστος θα είναι:
  • 405 ευρώ (από 450) για ετήσια χρήση όλων των συγκοινωνιακών μέσων, περιλαμβανομένου μετρό και Προαστιακού μέχρι Κορωπί αλλά και Μαγούλα.
  • 180 ευρώ (από 200) για ετήσια χρήση μόνο λεωφορείων και τρόλεϋ και τραμ, με εξαίρεση τις γραμμές προς αεροδρόμιο και Σαρωνίδα.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή τόσο σε μέλη και φίλους των Οικολόγων Πράσινων, όσο και σε άτομα από το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον. «Πιστοποιητικά οικολογικών φρονημάτων» ή «αποδεικτικά ψήφου» ΔΕΝ θα ζητηθούν, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι ΔΕΝ θα έχουμε οικονομικό όφελος από τις κάρτες.
Όποιος/α λοιπόν ενδιαφέρεται μπορεί να το δηλώσει ΜΕΧΡΙ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση panattiki@ecogreens.gr . Πληροφορίες και διευκρινίσεις θα δίνονται και στο             6974 263561      .
Αν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ενδιαφερομένων, οι κάρτες θα εκδοθούν και θα παραληφθούν,
  • είτε μέσω των γραφείων των Οικολόγων Πράσινων,
  • είτε απευθείας από το εκδοτήριο του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος με βεβαίωση από το κόμμα μας ότι συμμετέχετε στην ομαδική παραγγελία.

Θα περιμένουμε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας. Δίπλα στις συλλογικές μάχες, οι μικρές και μεγάλες καθημερινές μας επιλογές μπορούν να είναι κι αυτές μέρος της λύσης.
Η Συντονιστική Γραμματεία Αττικής των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου