Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΛΙΣΤΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝΤετάρτη 16 Απριλίου 12:00 γραφεία Ο.Π - Πλ. Ελευθερίας 14 (Κουμουνδούρου)
Τους πρώτους υποψηφίους για την ευρωλίστα ανακοινώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι την Τετάρτη το μεσημέρι στις 12.00, στα γραφεία τους, Πλατεία Ελευθερίας 14 (Πλ. Κουμουνδούρου).
Οι Οικολόγοι Πράσινοι, στο πλαίσιο μίας Ανοιχτής Κοινωνικής Λίστας, έχουν αποφασίσει το 50% του ψηφοδελτίου τους να απαρτίζεται από την κοινωνία των πολιτών. Την Τετάρτη στην συνέντευξη τύπου θα ανακοινωθεί σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων ευρωβουλευτών οι οποίοι προέρχονται από το κόμμα, αλλά και οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών και εκπροσωπούν κοινωνικές συλλογικότητες.
Όσον αφορά στην συμμετοχή μελών του κόμματος στην ευρωλίστα, οι Οικολόγοι Πράσινοι ακολούθησαν περιφερειακές αμεσοδημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες για την συγκρότησή της. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις των υπολοίπων υποψηφίων ευρωβουλευτών, οι οποίοι θα προέρχονται από συμπράξεις και με άλλους κομματικούς φορείς και συλλογικότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου