Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Το κράτος του Ισραήλ διαπράττει «νεοναζιστικά» εγκλήματα


Αγαπητοί πολίτες της Γης Ισραηλινοί η σημερινή φασιστικού τύπου ενέργεια της κυβερνήσεως σας, εκθέτει εσάς κυρίως ανεπανόρθωτα στα μάτια όλου του κόσμου με αποτέλεσμα πλέον όλοι να σας παρομοιάζουν με τους εξίσου φασιστικής νοοτροπίας παλιούς διώχτες σας.
Εμείς οι Οικολόγοι Πράσινοι του Πειραιά καλούμε όλους του πολίτες ξένους και Έλληνες Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους να καταδικάσουν με τον πιο έντονο τρόπο την δολοφονική επίθεση κατά των ακτιβιστών και ειρηνιστών που εθελοντικά δίνοντας τελικά και την ζωή τους προσπάθησαν να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη από του Ισραηλινούς περιοχή της Λωρίδας της Γάζας. Καλούμε τους διεθνείς οργανισμούς την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική κυβέρνηση να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την απελευθέρωση των κρατούμενων ειρηνιστών την περισυλλογή των νεκρών και την περίθαλψη των τραυματιών καθώς επίσης να λάβουν επιτέλους πρωτοβουλίες για την λήξη του απάνθρωπου αποκλεισμού της παλαιστινιακής περιοχής της Γάζας.
Στην μνήμη των νεκρών ηρώων μας ας τελειώσουμε επιτέλους με τις σημερινές πληγές του «Φαραώ» και ας επικρατήσει επιτέλους η ειρηνική συνύπαρξη των δύο κρατών του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου